Adler - målarpistol för målning g-1l hp 0208.0

524kr
Hemleverans 3-4 arbetsdagar
LÄGG I VARUKORG
Produktens ID: 516861
Kod: 0208.0 ADL
Märke: ADLER
https://i.ak24.ee/mf/medium/adler.jpg
Finns 2st. Möjlighet att få in nya produkter saknas. Som namnet antyder kräver HP (högtrycks) sprutpistoler, även kända som konventionella eller traditionella, det högsta trycket av alla färgpistoler. Som ett resultat minskar luftförbrukningen, vilket är en klar fördel. Konstruktionen av traditionella färgpistoler gör att ett sådant likformigt högt tryck också finns vid munstycket, detta orsakar mycket hög damm, dvs färg- eller lackförlust på ca 65% och minskad beläggningseffektivitet på ca 35%. Detta resulterar i betydligt högre kostnader för lackmaterial, men möjliggör målning med en billigare och mindre effektiv kompressor.

enkel och principiell konstruktion, men hög kvalitet på arbetet gör att du kan uppnå bra resultat. Pistolen är utrustad med en övre, gravitationsmatad metalltank med en volym på 1 l. Den har sidojustering av färgstrålens bredd och bakre justering av färgmängden.

En universell kopplingsanordning är monterad på entrén, som gör att du kan fästa på alla snabbkopplingar som finns på vår marknad.

Pistolen har standard 1,5 mm munstycken.

För denna modell har vi ett mycket brett utbud av sprutor, vilket möjliggör ett brett spektrum av applikationer för sprutning av sällsynta lacker samt plåster och kitt.

Tekniska specifikationer:
Namn: G-1L HP
Produktkod: 0208.0
Pistoltyp: Högtryck (HP)
Tanktyp: Topp (tyngdkraft)
Behållarvolym: 1000 ml
Munstycksdiameter: 1,5 mm
Spraybredd: 160 - 230 mm
Luftförbrukning: 140 - 240 l/min
Arbetstryck 4 - 8 bar
Vikt: 0,56 kg
Tanka upp