Bilfinesse aqua coat hydrofobt sköljmedel

301kr
Hemleverans 4-5 arbetsdagar
LÄGG I VARUKORG
Produktens ID: 1104152
Kod: 784672119818
Märke: Auto Finesse
https://i.ak24.ee/mf/medium/auto-finesse.jpg

Ändra sättet du tvättar din bil på med Aqua Coat, ett snabbt och enkelt sätt att applicera långvarigt skydd med avancerad vattentäckning på alla yttre ytor. Aqua Coat lägger till ett skyddande lager av Si02 på alla utvändiga ytor direkt efter tvätt, tvätta helt enkelt fordonet som vanligt, skölj, applicera sedan en fin dimma av våt Aqua Coat på fordonet, skölj igen och du kommer att se de omedelbara effekterna av Aqua Coats hydrofoba egenskaper, tvättas senast i upp till 3 månader efter tvätt.

Torka ditt fordon som vanligt och gör det, det är lika lätt att applicera detta första skikt som det är för efterföljande ytterligare skikt. Spraya och skölj formeln. Fungerar med färg, glas och finish. Bubbelarom. Hållbarhet 2-3 månader.

Aqua Coat är en utmärkt lösning för att lägga till långvarigt skydd och självrengörande egenskaper till svåråtkomliga färg- och trimområden som dörrhandtag, motorrum och bagagerumsluckor. Kan även användas i ett torrt fordon på samma sätt som en snabbdetaljerare, dimtorkare och klar.