Carpro ladda om

866kr
Hemleverans 4-5 arbetsdagar
LÄGG I VARUKORG
Produktens ID: 1104205
Kod: 8809397812119
Märke: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

Snälla ladda om
Sio2 Quartz Spray Sealant

Reload packar in den glasliknande glansen, hydrofobiciteten och smutsavstötningen hos kiseldioxidnanoteknik i ett bekvämt spray-på, avtorkningsmedel. Reload designades ursprungligen för att bibehålla skyddet och finishkvaliteten hos CQUARTZ-beläggningsmaterial, men har också visat sig vara ett fristående tätningsmedel där det kan ge upp till 4 månaders skydd för vardagliga fordon. Reloads lättanvända vattenbaserade formel kan appliceras på alla fordonsytor, även våta ytor, vilket gör den idealisk för att snabbt lägga till skydd och glans till ditt fordon.

Reload erbjuder ett smidigt superhydrofobt lager som stöter bort vatten som ingen annan. Tillsammans med dess förmåga att stöta bort smuts och smuts som lämnar en fantastisk, glansig och mycket reflekterande glans. CARPRO Reload är mycket lätt att använda (genom att följa våra enkla tips) och är idealisk för både entusiaster och proffs. När den väl applicerats kommer Reload att hålla din färgrenare längre, göra det lättare att tvätta din bil och låta den torka snabbare!

Funktioner:
Utmärkt UV-skydd.
Extrem glans som inte tvättas bort.
En glidande glasliknande känsla.
Håller ytorna rena längre.
En vattenbaserad formulering som huvudsakligen består av specialmodifierad Sio2 (kvarts).
Snabbt och enkelt.
Perfekt för att applicera CQUARTZ.
Bär vått eller torrt.
Perfekt för gummi- och plastdekorationer - lämnar inga fläckar.
Håller ute regn och smuts.
Super hydrofobisk.

Användande:
Använd inte i direkt solljus.
Bär i bra omgivande ljus.
Skaka väl.
Spraya 4-5 sprayer på Microfiber Madness Slogger-handduken eller någon kvalitetsmikrofiberhandduk med låg näbb, mikrofiberapplikatorn, eller direkt på färgen och sprid till vänster och höger och sedan upp och ner över en yta på 2 till 2,5 kvadratmeter.
Arbeta in det jämnt i färgen tills det nästan har bränts av.
Vänd på handduken och fortsätt att gnugga.
Byt till en fräsch, ren handduk (vi föredrar Crazy Pile Towel). Rengör området igen för att se till att inga rester finns kvar.
Kontrollera efter varje panel innan du går vidare till nästa.