Carpro mf fat boa torkhandduk

439kr
Hemleverans 4-5 arbetsdagar
LÄGG I VARUKORG
Produktens ID: 1104240
Kod: 8809397817077
Märke: CARPRO
https://i.ak24.ee/mf/medium/carpro.jpg

CARPRO BOA fetttorkande handduk

Tillverkad i Korea, vår CARPRO Fat BOA Drying Towel är en cirkulär vävd upphöjd mikrofiberduk designad för att torka färg och alla typer av kroppsytor. Denna 800 g mikrofiber är den perfekta följeslagaren för torr bilmoppning, med utmärkt uppsugningsförmåga och en mjuk, tjock väv.

Målapplikationer:
Torkning.
Klappningsmetod.

Funktioner:
Mjuk.
Fett.

Mikrofibervård:
Det finns några enkla regler att följa när du tar hand om mikrofiberhanddukar. Mikrofiberhanddukar bör endast tvättas med andra mikrofiberhanddukar. Om du tvättar med andra typer av tyger, som bomull etc., kommer mikrofibertyger att behålla fransarna från sina tyger. Tvätta med Micro-Restore, som innehåller allt du vill ha och inget du inte vill. Använd aldrig sköljmedel eller torkdukar. När du torkar, häng dem antingen på tork eller torka på en mycket låg värmecykel och lämna dem aldrig i torktumlaren tillräckligt länge för att värmas upp. Torkad mikrofiber som har värmts upp till en viss punkt kommer att smälta och bli farlig för färgen. Att skölja av nya handdukar i tvättmaskinen är alltid en god vana, men tänk också på att vissa färger kan övergå till andra färger om du blandar färger under den första tvättcykeln. Efter användning ska mikrofibrer förvaras, tvättas och förvaras åtskilda enligt deras syfte. Du skulle med andra ord aldrig använda en cykelhandduk och sedan blanda den med en målarhandduk. Att blanda vax och täta pappershanddukar med glas och pappershanddukar är ett bra sätt att eliminera sugförmåga eller orsaka ränder i dina pappershanddukar. Handdukar inomhus eller dörrmattor samlar upp sand och partiklar, som du aldrig vill ha i dina färgrengöringshanddukar, så håll dem åtskilda också.

Punkter att titta på:
Blanda inte med handdukar som används för andra jobb.
Tvätta med Micro-Restore.
Använd aldrig tygrengöringsmedel.
Häng för att torka i ett dammfritt utrymme, eller om du använder en torktumlare, använd endast den lägsta värmeinställningen.