elskoter ehart 365 svart

5 298kr
Hemleverans 7-9 arbetsdagar
LÄGG I VARUKORG
Produktens ID: 1260629
Kod: 085 361*MP-XM8.5 7.8AH /AMORT/
Märke: EHART 7
e-hart 365 elektrisk skoter modell 2.0

lätt att använda
för att börja köra, sätt helt enkelt skotern i rörelse och tryck sedan på höger gashandtag för att starta elmotorn. att styra fordonet med hjälp av skärmen är lika enkelt. att slå på systemet är bara en 3-sekunders knapptryckning, att tända belysningen är bara ett tryck, två snabba knapptryckningar är allt som krävs för att smidigt ändra hastighetslägen.

säker och säker bromsning
Användningen av en förstorad bromsskiva och högkvalitativa belägg och bromsok säkerställer tillförlitlig bromsning. för att effektivt ansätta den bakre skivbromsen, släpp helt enkelt gashandtaget och tryck på handtaget. För att hålla bromsen i perfekt skick rekommenderar vi periodisk justering.

snabb och billig laddning
skotern är utrustad med ett litiumjonbatteri. det tar bara 4 timmar att ladda helt. batteriladdningsnivån indikeras av statusfältet på skärmen. För att göra detta effektivt, anslut en dedikerad laddare ansluten till en strömkälla till porten på plattformens vänstra sida. batteriet som används i vår enhet ger möjlighet att täcka en sträcka på upp till 25 km med en enda laddning. det rekommenderas att hålla scootern laddad. Att åka elskoter är ett extremt billigt nöje. Priset för 1 kilometer är 1 öre.

tekniska specifikationer
* märkeffekt: 350w
* Max effekt: 500w
* nyttolast: (maxlast) 100 kg
* batteri: 36v, 7,8ah
* maxhastighet: 30 km/h
* Räckvidd: 20-25 km
* Laddningstid: ~ 4 timmar
* hjuldiameter: 216 mm
* klättringsförmåga: 15%
* hjultyp: pneumatisk/lite
* broms: bakre skiva
* stötdämpning: fram
* Nettovikt: 13 kg.