Bilfinesseklänning för alla ändamål

326kr
Hemleverans 4-5 arbetsdagar
LÄGG I VARUKORG
Produktens ID: 1104127
Kod: 711841754907
Märke: Auto Finesse
https://i.ak24.ee/mf/medium/auto-finesse.jpg

En bra produkt för att återställa blekt plast. Dressle är en torr, fortfarande baserad beläggning för att ge den sista touchen till dina plastytor som motorrum eller hjulhus. Produkten kan sprayas direkt på ytan eller appliceras med applikator. Även lämplig för svåråtkomliga platser. Det är torrt efter applicering. Även lämplig att använda i salongen. Torkar utan att bli klibbig eller fet och lämnar en behaglig ytfinish med UV-skydd och vattenavvisande egenskaper. Häftar mycket bra till plastytor. Lämplig för proffs och entusiaster. Produkten tar inte mycket.

Användning: rengör och torka av ytorna i motorrum och hjulhus och spraya Dressle på plast, du kan även spraya på målade och metallytor och låta torka i 4-6 timmar. Torka sedan bort eventuella produktrester och du är klar!

I kabinen, på vinyl och på gummi: applicera 1-3 sprayer av produkten på en mikrofiberduk och torka över ytan. Det är så enkelt att täcka dörrklädsel, beslag och andra plana ytor. Använd en detaljborste för att applicera på mer komplexa ytor.

Utvändig plast: spraya 2-3 gånger på en mikrofiberduk och gnid in i ytan och låt torka. Om du applicerade produkten för ojämnt, lägg till ytterligare ett lager.