Slagborr sds plus 620w

869kr
Hemleverans 3-4 arbetsdagar
LÄGG I VARUKORG
Produktens ID: 1182287
Kod: 79054 STHOR
Märke: Sthor
https://i.ak24.ee/mf/medium/sthor.jpg
Finns 1st. Möjlighet att få in nya produkter saknas.
Mark 79054
Tillverkarens kod 5906083010972
serier mejsling, borrning, slagborrning
Verktygshållare typ SDS-Plus
Kraft 620 W
Omsättning 0-870 min⁻1
Effektenergi 2,4 J
Pulsfrekvens 0-4850 min⁻¹
Spänning 220-240 V ac
Frekvens 50 Hz
Maximal borrdiameter i betong 24 mm
Maximal borrdiameter i stål 13 mm
Maximal borrdiameter i trä 30 mm
En stroke Ja
Max storlek på verktygshållaren 13 mm
Kabellängd 2 m
Elektrisk isoleringsklass II
Säkerhetsnivå IPX0
Ljudtryck 92,0 ± 3,0 dB(A)
Akustisk kraft 103,0 ± 3,0 dB(A)
Vibrationer 11 376 ± 1,5 / 9 657 ± 1,5 m/s²
Massa 2,8 kg
Ställ in innehållet borrhammare, extra handtag, borrdjupsbegränsare, borrchuck, x3 borrar, mejsel, perforator

SDS Plus 620 W borrhammare 3 funktioner

SDS+ universalhammare är användbar för alla renoveringar: den tillåter borrning både med och utan hammare (tack vare den utbytbara hållaren för SDS+ eller cylindriska borrar upp till 13 mm), samt mejsling av spår, kakel och golv.

Säljes i ett praktiskt fodral innehållande:

  • SDS+ borrset (6, 8, 10 mm)
  • mejslar (2 st: vass och platt)
  • 2 utbytbara chuckar: 13 mm självlåsande chuck för standardborrmaskiner, samt en SDS+ chuck (elektropneumatisk hammare) för mejslar och slagborrar

Slagenergin på 2,4 J är det optimala värdet som gör att du effektivt kan ta bort gamla plattor utan rädsla för att skada installationen eller spricka mellanväggarna .

Möjligheten att borra metall och trä utan stötar, samt skruva in Torx-skruvar i träkonstruktioner.

Utrustningen inkluderar även en metallborrdjupsbegränsare, som är användbar för att reglera hålets djup, till exempel vid borrning av tunna mellanväggar , för att förhindra okontrollerad borrning genom väggen.

Den långa gummikabeln gör att du enkelt når takets höjd när du installerar ett undertak eller en lampa.

Ställa in rotationsriktningen

Slagborren har en rotationsriktningsomkopplare bekvämt placerad ovanför enhetens avtryckare.

Brytarlås

Brytarlåset rekommenderas för långtidsborrning, såsom betong, murverk m.m. För att göra detta, tryck på låsknappen med tummen samtidigt som du trycker på strömbrytaren och släpp strömbrytaren.

Ange typen av åtgärd

En låsbar strömbrytare används för att ställa in hammarens driftläge. Du kan ändra strömbrytarens läge genom att hålla ned låsknappen.

  • hammarfunktion underlättar borrning av hål i betong, murverk och hårda keramiska material (hårda tegelstenar, stenar, marmor). För att göra detta, ställ slagbrytaren till slagläge, borr- och hammarsymboler
  • vid borrning av hål i andra material måste hammarborrningsfunktionen stängas av genom att ställa omkopplaren till slagfritt läge , borrsymbol
  • Det är också möjligt att ställa in smidesfunktionen , i detta läge är rotation inaktiverad, men påverkan är inte inaktiverad. För att göra detta, ställ driftlägesomkopplaren i smidesläget, hammarsymbolen
  • Slagborren är utrustad med funktionen att ändra mejselns läge. Funktionen är användbar vid smide med olika skärverktyg, den låter dig ställa in mejseln i valfritt läge

Byte av borrchuck

Borrhammaren är utrustad med möjlighet att byta borrskaft . I SDS Plus-systemet kan du istället för ett skaft som gör att du kan installera en borr installera en hållare som gör att du kan installera borrar med ett cylindriskt skaft.

Huvuddragen hos borrhammaren Sthor 79054:

  • elektropneumatisk chock
  • 3 funktioner: slagborrning, slagfri borrning och mejsling
  • lång gummikabel
  • Levereras med 2 hållare för att tillåta borrning med alla typer av borr
  • ett funktionellt fodral som låter dig hålla allt organiserat och verktyget rent
  • kopparmotorlindning
  • slag med en effekt på 2,4J
  • mejslar och borrar ingår

Slagborren justerar smidigt spindelns hastighet och tillåter tack vare frånkopplingen av slagfunktionen borrning i material som trä, metall eller plast.

Slagborren är utrustad med en koppling som förhindrar överbelastning av elmotorn om insticksverktyget stannar under drift. Till exempel om du trycker på strecket. I det här fallet slutar borren att rotera, även om elmotorn fortsätter att fungera.

Ange innehåll:

  • EUROTEC 2600 borrhammare
  • SDS+ borr i storlekarna: 6, 8, 10 mm
  • SDS+ plattmejsel
  • SDS+ tips
  • SDS+ hållare/huvud
  • självlåsande hållare/huvud för vanliga borrar
  • borrdjupsbegränsare
  • en resväska
  • manuell

Applikationsexempel:

Borra trä

Innan du gör ett hål rekommenderas det att fixera arbetsstycket med snickeriklämmor eller ett skruvstäd och sedan använda en stans eller spik för att bestämma borrplatsen. Fäst lämplig borr i borrchucken, ställ in hastigheten, anslut borren till strömkällan och börja borra.

Metallborrning

Spänn alltid fast arbetsstycket ordentligt och använd en stålborr. Borrar med hårdmetallspetsar rekommenderas vid borrning av vitt gjutjärn. Vid borrning av större hål rekommenderas att först borra ett mindre pilothål.

Borrning av keramiska material

Använd driftslägesomkopplaren för att välja slagborrning eller slagborrning. Ta regelbundna pauser medan du arbetar för att förhindra att borren och verktyget överhettas.

Hammarborrning rekommenderas endast för täta keramiska material som betong, hårt tegel, sten, etc. Hammarborrning rekommenderas inte för keramiska material med lös struktur, såsom kakel, mjukt tegel, puts etc. Att borra sådana material med en hammare kan göra att materialet förstörs.

Smide

Fäst önskat verktyg: fräs eller stans i verktygshållaren och ställ lägesomkopplaren i smidesläget. När du smider, kör inte det insatta verktyget för djupt in i arbetsstycket. Materialet ska krossas i tunna lager utan att lägga för hårt tryck på borrhammaren.

Skärning av hål

Borren kan användas för att göra större hål i trä med hjälp av speciella borrar med konstant diameter eller utbytbara bits från sågsatsen - sticksågar för hål.

Borrning med djupstopp

Stoppet kan användas för att underlätta borrning i ytor där blinda hål görs, speciellt i betong och trä.

Bestäm djupet på hålet. Placera borren i hållaren och markera på borren med en tuschpenna avståndet från borrens arbetsände, vilket är lika med hålets djup. Ställ in djupgränsen så att dess ände sammanfaller med avståndet "L" markerat på borren. När djupet är fastställt vilar anslagets yta mot ytan nära hålet och borren måste sedan dras ut ur hålet.