Batteriladdare einhell 18v 2x2 (med fyra uttag) 4512102

1 584kr
Hemleverans 5-6 arbetsdagar
LÄGG I VARUKORG
Produktens ID: 1161067
Kod: 4512102-EINH
Märke: Einhell
https://i.ak24.ee/mf/medium/einhell.jpg
Finns 2st. Möjlighet att få in nya produkter saknas. 2x2 Power X-Quattrochaddare 4A
4,8 av 5 stjärnor, genomsnittligt betyg. Läs 19 recensioner. Länk till samma sida.
4.8

(19)
Skriva en recension
Ställa en fråga
Produktnr: 4512102 EAN: 4006825649536
Universell användbarhet för alla Power X-Change uppladdningsbara batterier
Spara pengar, skydda miljön och flexibilitet
Kontinuerlig parallell laddning av två batterier
säkerställer snabb, hög tillgänglighet + kontinuerlig drift
Bärhandtag för enkel och enkel transport av 4 batterier
På grund av sin låga vikt är den lämplig för mobil användning
4x batteriplatser med endast 1x uttag
sparar utrymme på arbetsplatsen och arbetsplatsen
4-amp snabbladdningsteknik säkerställer en kortare laddningstid
Kontinuerlig batteriövervakning för optimal laddning
Uppdateringsläget gör att djupt urladdade batterier kan återaktiveras
Maximal säkerhet tack vare intelligent laddningshantering
Aktuell batteriinformation på 6-stegs status LED-display

Med Einhell Power X-Twincharger 4A kan två batterier i Power X-Change-systemserien laddas samtidigt. Ett batteri för alla verktyg: Power X-Change-batterier kan användas i alla handverktyg och trädgårdsredskap från den kraftfulla Einhell-systemserien. Laddaren kan användas universellt för alla PXC-batterier. Fördelarna för kunderna är tydliga: med ett batteri och en laddare för alla enheter sparar kunderna inte bara betydande kostnader från köpet, utan dess universella karaktär skyddar miljön och erbjuder även flexibilitet i hemmet och trädgården. Kontinuerlig och samtidig laddning av två batterier - ett batteri på varje sida - sparar utrymme och säkerställer oavbruten drift förutom snabb och hög prestanda. När två batterier på varje sida är fulladdade laddas de nästa två automatiskt. Den stöds av ett bärhandtag som gör att de 4 batterierna kan transporteras enkelt och utan ansträngning. Tack vare sin låga vikt är Quattrochaddaren idealisk för mobil användning. Fyra batteriplatser kan användas med en kontakt, vilket sparar plats på arbetsbord och byggarbetsplatser. Tack vare 4A snabbladdningstekniken blir laddningstiderna ännu kortare, och batteriet övervakas ständigt av ett smart laddningshanteringssystem för att säkerställa optimal laddning och maximal säkerhet. Tack vare uppdateringsläget är det möjligt att slå på djupt urladdade batterier igen. All aktuell information tillhandahålls via varje batteris 6-stegs LED-statusindikator.

En laddare för fyra batterier
Parallell laddning av två batterier samtidigt
För att säkerställa att full batterikraft alltid är tillgänglig för Power X-Change-enheter, kan Power X-Quattrochaddaren alltid ladda två batterier samtidigt. Ett batteri kan laddas samtidigt på båda sidor av Quattrochaddaren. Om två batterier placeras mitt emot varandra, startar laddningsprocessen samtidigt med båda litiumjonbatterierna. När batteriet är fulladdat laddas det tomma batteriet bredvid automatiskt.

En plats för fyra batterier
Med Quattrocharger kan fyra Power X-Change-batterier förvaras utrymmesbesparande i bara en laddare och laddas i bara en plats. Tack vare den tydliga LED-displayen är laddningsstatus, laddningsförlopp och temperatur för alla fyra batterierna alltid synliga.

Lätt att transportera
Lätt att transportera
En praktisk laddare för varje byggarbetsplats? Du behöver Power X-Quattrocharger. Den ultralätta laddaren kan enkelt transporteras och ställas in tack vare det integrerade bärhandtaget. Quattrochaddaren är en stationär enhet och lämpar sig därför inte för vägghängning.

Flexibilitet med korta laddningstider
Snabbladdningsteknik och uppdateringsläge
Kraftfulla batterier och korta laddningstider - tack vare den kraftfulla Power X-Quattrochaddaren. Tack vare 4A snabbladdningstekniken blir laddningstiderna ännu kortare: två 4 Ah-batterier kan laddas helt på bara en timme. För att säkerställa optimal laddning och maximal säkerhet övervakas batteriet ständigt av ett smart laddningshanteringssystem. Uppdateringsläget kan spara batterier som har lagrats under lång tid och som kan vara djupt urladdade.

Tekniska specifikationer
- Strömförsörjning 220-240 V | 50-60 Hz
- Utspänning 18 V
- Utström 4 A
Logistikdata
- Produktvikt (kg) 1,29
- Full vikt (kg) 1,65

Tekniska detaljer
Antal laddpunkter 4
Utström 4 A
Utspänning 18 V
Produktvikt 1,29 kg

Einhell